Bedankt voor je donatie!

#TibetClimateCrisis

Bedankt voor je steun aan Tibet!

Bedankt voor je waardevolle gift voor onze klimaatcampagne!

International Campaign for Tibet gaat de wereld in 2021 alles vertellen over het klimaatprobleem in Tibet. En in het bijzonder de invloed van China’s desastreuze beleid van grondstoffen delven, het bouwen van megadammen en het verdrijven van Tibetaanse Nomaden van het Tibetaanse plateau.

Jouw steun geeft ons een krachtige stem tijdens de klimaatconferenties in 2021, en helpt ons in de strijd om de nomadenvolkeren in Tibet hun traditionele levenswijze te behouden. Daarvoor zijn we je ontzettend dankbaar.

xx.

Meer lezen over het klimaat in Tibet?

De impact van het beleid van de Chinese overheid op het klimaat in Tibet is één van de kernthema’s waar ICT Europe over verteld. Wij doen er komend jaar alles aan om het klimaat in Tibet hoog op de agenda te plaatsen bij de VN Biodiversiteitsconferentie, en bij Europese en Nederlandse regeringen. Want de impact van de klimaatveranderingen op het Tibetaanse plateau, hebben invloed op ons allemaal.

Wil je meer lezen en de gratis poster van het klimaat in Tibet downloaden?

Neem dan een kijkje op ICT’s vernieuwde klimaatpagina:

Klimaat in Tibet!

.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je ons dagelijks bereiken per e-mail via: [email protected], of telefonisch via: 020-3308265 (di & do).

Nogmaals ontzettend bedankt voor je steun!

 

Hartelijke groet, Tashi Deleg,

Team International Campaign for Tibet Europe

Share this