Copyright, Disclaimer en Privacy

Copyright

Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij International Campaign for Tibet Europe, tenzij anders aangegeven. U mag deze informatie lezen en downloaden, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, versturen of verkopen zonder de toestemming van International Campaign for Tibet Europe of de auteur.

Disclaimer

International Campaign for Tibet Europe streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij via de website aanbiedt, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Wanneer International Campaign for Tibet Europe uit externe bronnen ontvangt, wordt deze zorgvuldig gecontroleerd. Desondanks kan International Campaign for Tibet Europe niet garanderen dat de informatie op de website te allen tijde correct en volledig is en aanvaardt International Campaign for Tibet Europe geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Mocht u dergelijke onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het zeer op prijs indien u dit kunt doorgeven aan de webredactie.

Privacy

International Campaign for Tibet Europe vindt uw privacy erg belangrijk en zal dan ook zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. Wij gebruiken uw gegevens voor onze administratie, om u te informeren over ons werk en om uw steun te vragen voor acties. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Lees alles over uw rechten en onze waarborgen in ons uitgebreide privacy statement (download).