Huis-aan-huis voorlichting

Hier vind je hoe wij in actie komen voor Tibet!

Huis-aan-huis voorlichting
Voor International Campaign for Tibet is voorlichting geven aan huis of op straat van groot belang om mensen te informeren over Tibet. Tibet is een historisch onafhankelijk land in Centraal-Azië dat China meer dan 60 jaar geleden brutaal heeft bezet. Sindsdien zijn meer dan 1 miljoen Tibetanen gestorven als direct gevolg van de Chinese overheersing en probeert de Chinese regering de unieke cultuur, religie, taal en het milieu van de Tibetanen te vernietigen. Vandaag de dag is de onderdrukking in Tibet aantoonbaar erger dan ooit.

Onze mensen vertellen je graag meer over Tibet, het werk van International Campaign for Tibet en zij kunnen je uitleg geven over onze werkwijze voor vrijheid en respect voor fundamentele rechten van Tibetanen. Zij zullen je ook vragen of je het werk van International Campaign for Tibet wilt ondersteunen via een machtiging. International Campaign for Tibet ontvangt geen subsidies en is een onafhankelijke stichting. Structurele donateurs die via huis-aan-huis voorlichting binnen komen helpen ons onze activiteiten uit te voeren.

Waar is International Campaign for Tibet actief?
Via het wervingsrooster van het CBF kun je op postcode zoeken of er bij jou in de buurt geworven wordt door International Campaign for Tibet.
Voor vragen over onze huis-aan-huis activiteiten kun je bellen met 020-3308265. Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 tot 17:00 uur.

Hoe herkent u de mensen van International Campaign for Tibet?
De mensen van Stichting International Campaign for Tibet bezoeken diverse wijken in Nederland, zij kunnen zich legitimeren, dragen een pasje/ keycord, een jas of een polo met een logo van International Campaign for Tibet, hebben voorlichtingsmateriaal en een tablet bij zich.

Ik heb aan de deur een machtiging toegezegd en ben donateur geworden, wat gebeurt er nu?
Je ontvangt mogelijk binnen 1 week een welkomstgesprek waarin wij je gegevens controleren. Vervolgens sturen wij je een bevestiging per post waarmee we je verwelkomen als donateur van International Campaign for Tibet. Mochten wij je telefonisch niet kunnen bereiken, dan ontvang je binnen 3 weken de bevestiging per post.

Ik heb een machtiging toegezegd en ben donateur geworden, zit ik er nu aan vast?
We hopen dat je International Campaign for Tibet wilt steunen met een maandelijkse bijdrage voor langere tijd. Je kunt je donateurschap op elk gewenst moment stopzetten. Vul hiervoor het online wijzigingsformulier in. Je kunt ons ook bellen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 020-3308265 of stuur een e-mail naar [email protected] met je naam en adresgegevens.

Zetten jullie collectanten in op straat?
Nee, International Campaign for Tibet haalt geen contant geld op langs de deuren, wij collecteren niet met een collectebus op straat. Wij adviseren dan ook om geen contant geld te geven. Heb je een klacht, dan horen wij dat graag. Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur via telefoonnummer 020-3308265 of stuur een e-mail naar icteurope@savetibet.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF