Over International Campaign for Tibet

Zolang de Tibetanen strijden voor vrijheid en tegen onderdrukking komen wij in actie om hun stem te versterken: we onderzoeken de ontwikkelingen in Tibet, voeren campagne, lobbyen bij regeringen en delen informatie.

Ons verhaal

Wij zijn een wereldwijde beweging van mensen die zich inzet voor vrijheid en respect voor de fundamentele rechten van Tibetanen. Wij laten ons inspireren door de weerbaarheid, moed en veerkracht van Tibetanen in Tibet.

Al 30 jaar voeren we, samen met meer dan 100.000 vrienden, actie voor een vreedzame oplossing in Tibet.

Ons verhaal

Onze organisatie

Tibetanen in Tibet die hun leven wagen om informatie met ons te delen, onderzoekers van mensenrechtenschendingen in Tibet, Tibetaanse data analisten, schrijvers van rapporten, lobbyisten, jonge mensen op sociale media, bedenkers van campagnes, vrijwilligers die onze stands bemannen, Tibetanen die handtekeningen ophalen, fondsenwervers, vrijwilligers die onze database op orde houden, bevlogen bestuursleden, betrokken donateurs. Samen vormen wij de International Campaign for Tibet.

Onze organisatie

Onze successen

In 2018 werd:

  1. In de VS een wet aangenomen die gelijke toegang tot Tibet eist voor Amerikaanse diplomaten, burgers en journalisten als Chinezen tot de VS hebben.
  2. Woonden tienduizenden mensen  het bezoek van de Dalai Lama in Nederland bij en meer dan 1 miljoen mensen volgden zijn teachings en lezingen via livestream.
  3. Nam ICT deel aan de klimaatmars op 10 maart in Amsterdam .
  4. Organiseerde ICT een conferentie in het Europees Parlement ‘Acces to Tibet and the Practice of Reciprocity.’
Lees meer

Contact

Heb je een opmerking of suggestie voor ons? Laat het ons weten. Klachten en suggesties voor verbetering gaan ons aan het hart en nemen we serieus.

Ook voor overige opmerkingen kun je contact met ons opnemen.

Contact

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF