JOUW STEUN IS ONMISBAAR OM ONS WERK TE DOEN

Steun Tibet 

Met jouw steun zet International Campaign for Tibet zich in voor een vreedzame oplossing en mensenrechten in Tibet en houden we Tibet op de politieke agenda in Nederland en Europa. Jouw steun geeft Tibetanen hoop op vrijheid. Wij zijn voor ons werk volledig afhankelijk van individuele donaties. Wij kunnen ons alleen werk doen dankzij uw steun.

Bekijk hier de mogelijkheden.

DONATIE OF MACHTIGING

China heeft totale controle over het sociale, religieuze en politieke leven van Tibetanen in Tibet. Door de influx van Chinezen vormen Tibetanen een minderheid in hun eigen land, worden gediscrimineerd en staan sociaal-economisch op grote achterstand bij de Han-Chinezen.

Met jouw bijdrage kunnen we meer onderzoek doen en Tibet op de politieke agenda houden.  

Doe een donatie

Schenken met belastingvoordeel

Als je jouw bijdrage voor 5 jaar vastlegt krijg je een groot deel van je donatie aan de International Campaign for Tibet terug via de belasting. Dit heet een periodieke schenking. 

Door jouw periodieke schenking weten wij dat wij voor langere tijd op jouw steun kunnen rekenen. Daarmee kunnen wij blijven strijden voor mensenrechten in Tibet.

lees meer

De International Campaign for Tibet in uw testament

Ook als u er niet meer bent, kunt u ons blijven steunen. Door de International Campaign for Tibet in uw testament op te nemen leven uw idealen voort en kunnen wij doorgaan met onze acties voor gerechtigheid en vrijheid in Tibet.  

lees meer

Geef voor Projecten

U kunt uw gift ook toekennen aan een specifiek project of activiteit. U kunt ervoor kiezen politieke gevangenen te steunen, of Tibetaans taalonderwijs. Of uw gift toe te wijzen aan ons onderzoekswerkzaamheden, dat eerstehands informatie verzamelt en analyseert.

Lees meer over specifieke projecten

SHOPPEN VOOR TIBET

In onze webshop vind je cadeaus die in Tibet of door Tibetaanse vluchtelingen in Nepal en India gemaakt zijn. De producten die wij verkopen zijn eerlijk geproduceerd met oog voor duurzaamheid en arbeidsomstandigheden.

De opbrengst komt volledig ten goede aan ons werk en lokale vaklieden.

Ga naar de webshop

meld je aan VOOR ONZE NIEUWSBRIEF