Earthquake Relief Fund for Nepal

ICT Europe Earthquake Relief Fund for Nepal

Dit voorjaar werd Nepal opgeschrikt door een verwoestende aardbeving, waarbij meer dan 8500 mensen om het leven kwamen. Naast het immense persoonlijke leed, was er ook enorme materiële schade.Net als het ICT 2010 Yushu Relief Fonds voor de aardbeving in Tibet, besloot ICT een speciaal Earthquake Relief Fund te lanceren voor de slachtoffers in Nepal. Deze beslissing weergalmde heel goed met de vele reacties van ICT-donoren en andere betrokken mensen, die ICT benaderden en om hulp vroegen. De positieve reacties op ons initiatief waren echt hartverwarmend.

Meer dan € 23.000 aan donaties werd ontvangen in iets meer dan een maand en ICT vulde het gedoneerde bedrag aan tot 25.000 euro. We hebben de gehele opbrengst van het Earthquake Relief Fund verdeeld in gelijke delen van 5.000 euro en zijn gedoneerd aan 5 lokale organisaties, die directe hulp bieden aan slachtoffers van de aardbeving, zowel Tibetanen als Nepalezen.

Deze organisaties werden geselecteerd op basis van hun staat van dienst bij het implementeren van hulpprojecten die de Tibetanen in Nepal ten goede kwamen vóór de aardbeving. In dit rapport staan ​​overzichten van de rapporten die ICT van de begunstigden heeft ontvangen.

Het volledige rapport kunt u hieronder downloaden:

ICT Europe Earthquake Relief Fund for Nepal (1.1 MB)