8 September 2018

Hoeveel Dalai Lama schuilt er in jou?

Een test die we allemaal zouden moeten doen.

Op 16 en 17 september geeft de Dalai Lama twee lezingen in Rotterdam Ahoy. Als een van de organiserende partijen is International Campaign for Tibet nauw betrokken bij dit bezoek van een van de meest inspirerende wereldleiders van dit moment. 

Over het driedaagse bezoek van de Dalai Lama zelf aan ons land kun je op de website van Dalai Lama Nederland (www.dalailama2018.nl) meer lezen. Naast beide lezingen door de Dalai Lama en een lezing door Geshe Thupten Jinpa, is er ook een speciaal programma ter gelegenheid van het 30-jarige bestaan van ICT met een persoonlijk gesprek tussen de Dalai Lama en acteur Richard Gere. 
Meer dan ooit is een bezoek van de Dalai Lama een verademing voor iedereen, die wil bijkomen van de realityshow, die het leven vandaag de dag lijkt te zijn geworden. In een wereld, waarin feiten en fake news steeds moeilijker te ontwarren zijn, brengt de Dalai Lama simpele eeuwenoude boeddhistische waarheden: het geven van liefde en het tonen van compassie is geen teken van zwakte, maar van kracht.
Het zou fantastisch zijn als iedereen in Nederland een stukje Dalai Lama in zichzelf ontdekt. Voor jou als supporter van de Tibetaanse cultuur zal de test niet moeilijk zijn. Maar voor mensen die in de ‘trance’ van het alledaagse zitten zal de test wellicht een eerste kennismaking zijn met een cultuur die hen veel inspiratie kan geven. Doe daarom zelf snel de test om te kijken hoeveel Dalai Lama er in jou zit. (N.B. De test is inmiddels in verband met de afloop van het bezoek op non-actief gezet).
En als je denkt dat je vrienden ook wel willen weten hoeveel Dalai Lama er in hen schuilt, stuur je de test gewoon door. Want de wereld kan wel wat Dalai Lama gebruiken!
Share this

Het laatste nieuws

15 May 2019

Voor de Nederlandse regering bestaat Tibet niet meer. China Notitie rept met geen woord over Tibet.

Lees meer
4 May 2019

Tibet Actie Team in actie voor Tashi Wangchuk op Bevrijdingsfestival

Lees meer