19 March 2020

Solidariteit en compassie in de strijd tegen het coronavirus

De afgelopen dagen heeft de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) veel impact.

Iedereen in Nederland ziet veranderingen in zijn-, of haar dagelijkse leven. Veel mensen werken deze week thuis (met kinderen), of werken juist meer overuren op het werk.

We zien solidariteit in de prachtige initiatieven waar buren, vrienden en familie elkaar helpen, en we zien het terug in de warme berichten op sociale media. Laten we dit vasthouden, en elkaar -waar mogelijk- blijven steunen.

 

ICT’s werk voor Tibet gaat door!

Ook nu blijven wij ons inzetten voor het behoud van de Tibetaanse cultuur van compassie en wijsheid en voor mensenrechten, democratische vrijheden en zelfbeschikking voor het Tibetaanse volk.

ICT neemt hierin haar verantwoordelijkheid, en heeft de nodige maatregelen getroffen:

  • Onze werknemers werken zoveel mogelijk thuis. Wij hebben een veilige digitale thuiswerkomgeving. Uw persoonsgegevens blijven dus met dezelfde zorg beschermd.
  • De komende tijd zijn wij alleen op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar. Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u eventueel een voicemailbericht achterlaten, wij volgen uw vraag dan zo snel mogelijk op. U kunt dagelijks een e-mail sturen naar [email protected]. Wij controleren deze e-mails maandag-vrijdag.
  • U blijft post van ons ontvangen met het laatste nieuws over Tibet, zowel digitaal als per brievenpost. Dit gaat vooralsnog onveranderd door. Ook ontvangen en lezen wij uw post.
  • Automatische incasso’s en machtigingen blijven doorlopen. Dit gaat -vooralsnog- onveranderd door omdat dit al in een beveiligde digitale omgeving gebeurt. Onze incasso’s vinden elke maand plaats rond de 20e van de maand.
  • Onze webshop: Shop for Tibet is actief en up-to-date, en u kunt nog steeds pakketjes van ICT ontvangen. Wij vragen u, vanwege de werkdruk en de eventuele vertragingen voor de bezorging van PostNL, om rekening te houden met mogelijk langere bezorgtijden. Wij streven ernaar om uw pakketje binnen 5 werkdagen na uw bestelling te bezorgen.

Met de aankoop van deze producten steunt u ICT in haar strijd voor mensenrechten en vrijheid voor Tibetanen!

  • Wijzigingen van uw gegevens kunt u nog steeds doorgeven. Dit kan via onze website, of via e-mail: [email protected] (Stuur dan ter verificatie een bericht met uw volledige naam, uw huidige postcode en huisnummer, en de nieuwe gegevens).

ICT zet al haar activiteiten voor Tibet voort, met inachtneming van de huidige en eventuele toekomstige maatregelen van de Nederlandse overheid. Wij zullen u blijvend op de hoogte houden van eventuele veranderingen.

We hopen dat wij hierbij mogen blijven rekenen op jouw steun!

 

Informatie over Corona

Veel landen hebben (strikte) maatregelen genomen om de verspreiding van het Covid-19 virus te beperken of te controleren. Wij adviseren iedereen om nieuws en maatregelen te bekijken op de website van het Rode Kruis, of het RIVM. Dit zijn beide betrouwbare bronnen, met juiste en tijdige informatie.

 

Nieuws uit Tibet

Lees hier het laatste nieuws uit Tibet over het coronavirus.

Chinese media say Tibetan dies fighting COVID-19 outbreak
Share this
21 June 2024

Wereldmuziekdag en Gesmoorde Tibetaanse Melodieën

Op 21 juni vieren we World Music Day, ook bekend als Wereldmuziekdag. Het is een dag waarop muziek in al zijn ...

20 June 2024

Amerikaanse Delegatie bezoekt zijne heiligheid de Dalai Lama

Dharamshala - Een delegatie uit de Verenigde Staten heeft gisteren de Centrale Tibetaanse Administratie (CTA) bezocht en ontmoetingen gehad met ...