5 november 2019

Bezoek delegatie Tibetaanse Parlement in Ballingschap aan Nederland

In samenwerking met het Tibetaanse parlement in ballingschap organiseerde ICT een bezoek van vier Tibetaanse parlementsleden aan Europa waarbij ze politici, de media en het publiek informeerden over de huidige situatie in Tibet.

Van 20 tot 24 november bracht de delegatie ook een bezoek aan Nederland. Naast ontmoetingen met het ministerie van Buitenlandse Zaken en Tweede Kamerleden, sprak de delegatie ook leden van de politieke jongerenpartij DWARS toe in het hoofdkantoor van GroenLinks in Utrecht. Tijdens ICT’s Public Talk in de Rode Hoed op 23 november nam de delegatie deel aan een paneldiscussie en beantwoorden zij de vragen van het publiek. Op hun laatste dag bezochten zij de Tibetaanse school in Amsterdam West en hadden zij een ontmoeting met de Tibetaanse gemeenschap in Nederland.

Public Talk: paneldiscussie met de Tibetaanse delegatie

Rode Hoed, Keizersgracht 102 te Amsterdam.

Zaterdag 23 november:

  • 15.00 uur    Inloop
  • 15.30 uur    Paneldiscussie met Q&A:
    • Welkom door Tsering Jampa, directeur ICT
    • Interactieve Paneldiscussie met Tibetaanse parlementsleden: Geshe Lharampa Gowo Lobsang Phende, Ven. Kunga Sotop, Tsering Lhamo en Lobsang Dakpa, gemodereerd door Christa Meindersma, directeur Advocacy en Communication ICT
  • 16:45 uur    Korte Filmvertoning, Drapchi Elegy
  • 17.00 uur    Einde programma
Share this
21 september 2023

DALAI LAMA EERT ICT EUROPE OPRICHTER JAN ANDERSSON

Lees meer
24 augustus 2023

Amerikaanse visumbeperkingen voor Tibetaanse kostscholen

Lees meer