RAISE YOUR FLAGS FOR TIBET

Doneer nu en ontvang de vlaggetjes

Doneer €5 en ontvang de prayer flags bij jou thuis!

Bij een donatie van 5 euro of meer sturen wij een setje kleurrijke Tibetaanse gebedsvlaggen naar je toe. Tibetaanse gebedsvlaggen zijn over de hele wereld te vinden. De vlaggen zijn niet alleen decoratief, maar ze zijn ook het symbool van de Tibetaanse cultuur. Een cultuur die al meer dan 60 jaar door China wordt onderdrukt.

Kom in actie en laat China zien dat wij niet zwijgen over onrecht!

International Campaign for Tibet zet zich in voor behoud van de Tibetaanse cultuur van compassie en wijsheid en voor mensenrechten, democratische vrijheden en zelfbeschikking voor het Tibetaanse volk.

Met een donatie steun je ons werk en help je de Chinese onderdrukking te stoppen. Daarnaast sturen wij bij een donatie van 5 euro een setje gebedsvlaggen naar je toe, zo kun je mee doen aan de #FLAGSFORTIBET campagne.

#FLAGSFORTIBET campagne

Met de campagne #FLAGSFORTIBET genereren wij aandacht voor de inspanningen van de Chinese regering om de Tibetaanse cultuur verder te vernietigen! Voor de campagne roepen wij heel Europa op om op 25 september Tibetaanse gebedsvlaggen op te hangen en hiervan online een foto te delen met de hashtag #FLAGSFORTIBET. Hang de Tibetaanse gebedsvlaggen bijvoorbeeld op in je eigen huis, tuin of op kantoor. Zo laat je zien dat je de vrede in Tibet steunt.

Door massaal de Tibetaanse gebedsvlaggen te laten wapperen vergroten we de zichtbaarheid van Tibet in Europa. Samen strijden we tegen onrecht en dragen we de Tibetanen een warm hart toe.​

Share this
Share this