24 October 2018

‘Hartelijk Dank, Nederland’ evenement

Lancering van het ‘Thank You’ initiatief begin dit jaar met een toelichting door onder meer Sikyong dr. Lobsang Sangay, 

president van de Tibetaanse regering in ballingschap. 

In 2019 is het precies 60 jaar geleden sinds de grootschalige vlucht van Tibetanen in ballingschap begon. Om deze reden heeft de Tibetaanse regering in ballingschap een wereldwijd initiatief ingezet om dit jaar iedereen te bedanken, die Tibet in de afgelopen 60 jaar heeft gesteund en een lichtpunt is geweest in deze meest donkere periode in geschiedenis van het Tibetaanse volk. 

Ook in Nederland organiseert ICT samen met de Tibetaanse gemeenschap een ‘Hartelijk Dank, Nederland’ evenement om de Nederlandse regering en individuele Nederlanders te bedanken. Juist deze steun is al deze jaren voor het Tibetaanse volk een bron van hoop geweest en is ook hetgene wat nu nog steeds hun aspiraties voor een betere toekomst levend houdt.  
Het evenement vindt plaats op zaterdag 24 november van 15.00-17.00 uur in de prachtige, historische Koepelkerk te Amsterdam
De president van de Tibetaanse regering in ballingschap, dr. Sikyong Lobsang Sangay, komt speciaal naar Nederland om mensen hier persoonlijk namens het Tibetaanse volk deze dank over te brengen. Naast toespraken door gastsprekers, Tibetaanse culturele optredens en een Tibet expositie bent u ook uitgenodigd voor de aansluitende receptie. 
Wij het bijzonder waarderen als u aanwezig zou kunnen en wij hopen dan ook van harte u bij deze bijzondere en feestelijke gelegenheid te mogen verwelkomen. 

Het evenement is gratis toegangelijk. Wel dient u zich voor 15 november aan te melden via [email protected] of telefonisch op 020 330 82 65. Graag bij aanmelding uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoon vermelden.

Share this

Het laatste nieuws

15 May 2019

Voor de Nederlandse regering bestaat Tibet niet meer. China Notitie rept met geen woord over Tibet.

Lees meer
4 May 2019

Tibet Actie Team in actie voor Tashi Wangchuk op Bevrijdingsfestival

Lees meer