28 September 2023

ICT-DONATEUR ORGANISEERT LEZING IN SPAARNDAM

Op en regenachtige dinsdagavond op 19 September 2023 nodigde Marry Brokking, een langdurige supporter van het werk van ICT, uit voor een Tibetavond. 15 mensen kwamen luisteren naar haar verhaal.

In een meeslepend verslag nam ze het publiek mee op een intrigerende reis naar Tibet. Haar ervaringen waren doordrenkt van onverwachte en diepgaande momenten, waaronder een spontane luchtbegrafenis die enkele meters verderop plaatsvond. Ze portretteerde Tibet levendig als ‘het dak van de wereld,’ een land doordrenkt van spiritualiteit en tegelijkertijd gekweld door 74 jaar van bezetting en onderdrukking door de Volksrepubliek China.

Reis naar India

Wat Marry, nog opmerkelijker maakte, was dat ze niet alleen door Tibet reisde. Na haar reis reisde ze ook een keer naar India, waar ze de kans kreeg om de Dalai Lama persoonlijk te ontmoeten en de Tibetaanse regering in ballingschap te bezoeken.

De beelden die ze presenteerde, terwijl ze trots haar Tibetaanse kleding droeg die ze in Lhasa had gekocht, brachten haar verhaal tot leven. Elke afbeelding was vastgelegd met de speciale camera die ze van haar man had gekregen, waardoor de ervaring nog uitzonderlijker werd. Het publiek luisterde aandachtig naar haar woorden terwijl ze haar emoties en bewondering voor Tibet deelde.

Waardering

Het team van ICT Europe, waarvan Marry een toegewijde donateur is, erkende en waardeerde haar initiatief om deze lezing te organiseren. Haar inspanningen om bewustzijn te creëren over de nijpende situatie in Tibet en het belang van voortdurende steun waren hartverwarmend. Marry’s toewijding en liefde voor Tibet dienen als inspiratie voor iedereen die streeft naar een betere wereld. Dankzij toegewijde donateurs en supporters zoals Marry kan ICT Europe haar missie voortzetten om te pleiten voor Tibet en haar moedige bevolking.

Wil jij ook Tibet steunen? Klik dan hier!

Share this
24 May 2024

Activisten protesteren tegen Xi Jinping in Parijs

23 May 2024

Saka Dawa 2024: Een maand ter ere van Boeddha’s leven