28 September 2021

#FLAGSFORTIBET, samen strijden we tegen onrecht in Tibet

Op zaterdag 25 september deden honderden Tibet-supporters mee met de internationale actiedag #FLAGSFORTIBET. De actiedag werd voor de 2e keer georganiseerd door International Campaign for Tibet om aandacht te vragen voor de inspanningen van China om de Tibetaanse cultuur verder te vernietigen!

Voor de campagne riep International Campaign for Tibet heel Europa op om op 25 september Tibetaanse gebedsvlaggen op te hangen en hiervan online een foto te delen met de hashtag #FLAGSFORTIBET. Door massaal de Tibetaanse gebedsvlaggen te laten wapperen werd de zichtbaarheid van Tibet in Europa vergroot. Daarnaast liet iedereen die meedeed met de actie zien dat ze de vrede in Tibet steunen. Wereldwijd deden duizenden Tibet-supporters mee met de actie.

#FLAGSFORTIBET

 

 

 

Er werden niet alleen foto’s van prayer flags gedeeld, maar er werden ook prachtige foto’s van de Tibetaanse vlag op bijzondere plekken. Een mooi symbool want het tonen van de Tibetaanse vlag is in Tibet streng verboden.

 

Wij willen alle Tibet-supporters bedanken die hun foto’s deelden met #FLAGSFORTIBET, of gebedsvlaggen thuis ophingen op 25 september!

 

 

 

Share this
21 June 2024

Wereldmuziekdag en Gesmoorde Tibetaanse Melodieën

Op 21 juni vieren we World Music Day, ook bekend als Wereldmuziekdag. Het is een dag waarop muziek in al zijn ...

20 June 2024

Amerikaanse Delegatie bezoekt zijne heiligheid de Dalai Lama

Dharamshala - Een delegatie uit de Verenigde Staten heeft gisteren de Centrale Tibetaanse Administratie (CTA) bezocht en ontmoetingen gehad met ...