ICT's Inspiratiereis

Laat je Inspireren in 'Little Lhasa'!

Eerste Inspiratiereis een succes!

Afgelopen jaar, in het najaar van 2019, heeft ICT Europe haar allereerste Inspiratiereis naar Dharamsala, Noord-India georganiseerd.

Een groep van supporters van de International Campaign for Tibet lieten zich 10 dagen onderdompelen in de Tibetaanse cultuur, Tibetaanse geschiedenis en leerden over de leefomstandigheden voor Tibetanen in ballingschap in India.

Wilt u mee op reis?

Vanwege uitzonderlijke positieve reacties van de ICT-supporters die meededen aan onze allereerste Inspiratiereis hebben we besloten ook dit jaar een zelfde inspiratiereis te organiseren naar het hart van de Tibetaanse cultuur organiseren.

Tijdens de reis bieden wij u de unieke gelegenheid om Tibetaanse organisaties, officiële instanties en Tibetanen die op politiek, cultureel en religieus gebied actief zijn, persoonlijk te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen. De reis biedt u ook een bijzondere gelegenheid om andere donateurs van ICT te leren kennen en uw betrokkenheid met elkaar te delen.

 • Een greep uit het programma:

   

  Loop rond in de Tibetan Children Village, waar kinderen in ballingschap worden onderwezen in een modern onderwijs-systeem met traditionele waarden.

 • Bezoek de tempel van de Dalai Lama en woon een van de teachings van His Holiness de Dalai Lama bij!

 • Geniet van een wandeling langs het charmante ko-ra-circuit, om het Tsuglagkhang-complex, de thuisbasis van de Dalai Lama.

 • Maak kennis met de leiders van de Tibetaanse regering in ballingschap en leer hoe ICT en u hun inspanningen ondersteunt.

 • Krijg een unieke inzage in de Library of Tibetan Works and Archives, het Tibetmuseum, de Dolma Ling Nunnery, en nog veel meer bijzondere plekken..

 • Bezoek de ateliers van Tibetaanse kunstenaars het Norbulingka instituut; waar Tibetaanse ambacht wordt bestudeerd zoals Tanka’s schilderen, hout-, en metaal-bewerking.

 • Verblijf in lokale, pittoreske cottages in het hart van Dharamsala!

 • Heeft u interesse om met ICT en andere Tibet-supporters op reis te gaan naar Dharamsala? Neem dan graag contact op met ICT.

  Uiteraard staan wij ook klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons  bereiken via e-mail: icteurope@savetibet, of telefonisch op dinsdag & donderdag: 020 – 330 82 65.

Inspiratiereis 2021

Vanwege de corona-pandemie is het nog onduidelijk wanneer de Inspiratiereis kan doorgaan. Daarom hebben wij besloten om de Inspiratiereis naar het voorjaard van 2021 te verplaatsen, waarschijnlijk in maart 2021. Deze datum is onder voorbehoud vanwege de corona-pandemie maatregelen.

Heeft u interesse om met ICT en andere Tibet-supporters op reis te gaan naar Dharamsala? Neem dan contact op met ICT. Er is een beperkt aantal plaatsen voor de reis beschikbaar.

Uiteraard staan wij ook klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ma-vrij bereiken via e-mail: icteurope@savetibet, of telefonisch op dinsdag & donderdag: 020 – 330 82 65.