Nieuws en Agenda

ICT voert campagne om publiek en media te mobiliseren voor Tibet.

Mijn Stem voor Tibet

Waar is de Panchen Lama? 

Home  >  Campagnes  >  Afgesloten Acties  >  Flame of Thruth  
   

Oproep: Teken de petitie aan de VN

De wereldwijde fakkel estafette Flame of Truth reist van 6 juli tot 10 december door meer dan 30 landen in Noord-Amerika, Afrika, Azië, Australië en Europa reist om aandacht te vragen voor de ernstige schending van mensenrechten door China in Tibet.

Tijden de fakkel estafette zullen er honderdduizend handtekeningen worden opgehaald om op 10 december, de internationale dag van de mensenrechten te overhandigen aan de Verenigde Naties in New York, Geneve en New Delhi.

In deze petitie wordt de VN opgeroepen om onmiddellijk in actie te komen door de eerder aangenomen resoluties over Tibet uit te voeren en een onafhankelijk delegatie naar Tibet te sturen om de huidige crisis te onderzoeken.

Dit initiatief komt van het Tibetaanse parlement in ballingschap ondersteund door Tibet organisaties wereldwijd.

Op 25 en 26 september werd de Flame of Truth in Nederland door honderden Tibetanen en Tibet Supporters verwelkomd met een traditionele Tibetaanse ceremonie.

ICT roept alle Nederlanders op de petitie aan de VN te ondersteunen.Wereldwijde massale steun moet China ertoe bewegen de mensenrechten in Tibet te respecteren!

Klik hier voor meer informatie over de Flame of Truth

Klik hier voor meer informatie over de activiteiten in Nederland op 25 en 26 september

Kom in Actie