Meld je nu aan!

Interactief gesprek (Q&A) met Myra de Rooy, auteur van het boek Windhorse House

Woensdag 26 mei – 19:00 tot 20:30 uur

Wat fascineert je aan Tibet? Hoe kwam je op het idee om het boek ‘Windhorse House’ te schrijven? Tijdens het online besloten gesprek (Q&A) krijg je de kans om al je Tibet-vragen aan geoloog, bergbeklimmer en schrijver Myra de Rooy te stellen. Tevens worden er nog nooit eerder vertoonde foto’s uit Tibet getoond. 

Het interactieve gesprek (Q&A) met donateurs en Tibet-vrienden van ICT Europe is besloten. Na aanmelding ontvang je een unieke link, waarmee je toegang krijgt op 26 mei. We nemen het videogesprek niet op, dus het is een unieke kans om persoonlijk aanwezig te zijn!

.

Tibetaanse politieke gevangenen:

Ook zal Tsering Jampa, directeur bij ICT Europe, vertellen hoe het verhaal van Myra bijdraagt aan ICT’s werk voor Tibetaanse politieke gevangenen. Nog altijd worden er veel Tibetanen onder erbarmelijke omstandigheden opgesloten, gemarteld en aan uitermate vernederende ‘heropvoeding’ onderworpen. Hun stem wordt niet gehoord. De verhalen uit het boek laten hun moed en veerkracht zien.

Schrijf je snel in en kom alles te weten over Myra’s reizen naar Tibet, haar onlangs vertaalde boek ‘Windhorse House’ en indrukwekkende verhalen van voormalige politieke gevangenen.

Share this
Share this