Let op!
Reeds
Afgesloten
6 July 2019
Kom op 6 juli naar de Dam

Viering 84ste verjaardag van de Dalai Lama

Vier met ons de verjaardag van de Dalai Lama.
Kom op 6 juli naar de Dam!

Op zaterdag 6 juli wordt de Dalai Lama 84 en dat wordt over de hele wereld gevierd.

Miljoenen mensen wereldwijd zijn geïnspireerd door de tomeloze inzet van de Dalai Lama voor vrede en tolerantie en zijn boodschap van compassie die hij op unieke wijze uitdraagt.

Wil jij ook zijn verjaardag samen met Tibetanen en supporters vieren? Kom dan op 6 juli naar de Dam in het hart van Amsterdam, waar honderden Tibetaanse gebedsvlaggen zullen wapperen. Van 14.00 tot 17.00 uur ben je van harte uitgenodigd voor een cultureel programma met optredens van onder meer de Tibetaanse gemeenschap in Nederland, kleurrijke marktkraampjes en een heuse verjaardagstaart. Ook kun je meedoen met onze actie waarbij we premier Rutte oproepen om Tibet weer terug te zetten op de politieke agenda.

Kom ook naar de Dam en toon op deze bijzondere dag je solidariteit met de Dalai Lama en het Tibetaanse volk en steun zijn inzet voor een vreedzame wereld en een geweldloze oplossing voor de Tibet.

Jouw steun geeft Tibetanen in Tibet de moed en inspiratie om door te gaan met hun geweldloze strijd voor vrijheid en menselijke waardigheid.

Tot ziens op 6 juli!

 

Het evenement is gratis toegangelijk. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via [email protected] of telefonisch op 020 330 82 65.

Details

Date 6 July 2019 Time 14:00 - 17:00 Costs Gratis

Location

de Dam, Amsterdam

Organisation

International Campaign for Tibet Phone +31 (0)20 3308265 Website https://www.savetibet.nl
Share this