Let op!
Reeds
Afgesloten
1 October 2020
RESIST CHINA: FREEDOM NOW!

1 Oktober Global Day of Action!

Het is tijd dat regeringen zich tegen China verzetten en krachtige multilaterale actie ondernemen tegen het totalitaire regime van de Chinese Communistische Partij en haar mensonterende beleid.

Op 1 oktober, wanneer de Chinese regering kosten nog moeite spaart om haar oprichting te vieren, gaan Tibetgroepen wereldwijd de straat op.

We protesteren wereldwijd voor de rechten van Tibetanen, voor Oeigoeren, voor Hongkongers, voor Chinese dissidenten, voor Zuid-Mongoliërs, voor Taiwanezen, en voor de rechten van alle andere volkeren die door de Chinese regering worden geschonden.

 

Doe mee: Resist China!

ICT Europe sluit zich op donderdag 1 oktober om 16:00 uur aan bij de Tibet Support Groep Nederland, en Netherlands for Hong Kong.

Samen zullen we onze politieke leiders herinneren aan de gewelddadige onderdrukking en mensenrechtenschendingen die de Chinese regering liever verdoezelt.

Kom ook op 1 oktober naar het Museumplein in Amsterdam en laat je stem (op gepaste afstand en met een mondkapje op tegen de verspreiding van het coronavirus) horen!

 

Kom ook in actie: Resist China!

 

#ResistChina is een wereldwijde campagne van verenigde bewegingen die een einde willen maken aan het autoritaire regime van de Chinese Communistische Partij. Bekijk hier alle acties wereldwijd.

Details

Date 1 October 2020 Time 16:00 - 18:00 Costs n.v.t.

Location

Museumplein 1079 RA, Amsterdam

Organisation

Share this