Let op!
Reeds
Afgesloten
22 September 2019
Kom ook!

Welkom bijeenkomst voor Tibetaans parlementslid Ven. Thupten Wangchen

Thupten Wangchen, Tibetaanse parlementslid voor Europa, reist de komende 2 maanden naar 30 landen om aandacht te genereren voor de 60 jaar durende bezetting van Tibet door China.

Van 22-24 september is Thupten Wangen in Nederland, waar hij ontmoetingen heeft met politici, de media, de Tibetaanse gemeenschap en Tibet organisaties.

Op zondag 22 september om 10.30 uur wordt hij op Tibetaans traditionele wijze verwelkomd door de Tibetaanse gemeenschap, ICT en de Tibet support Groep  bij de Tibetaanse school op de Notweg 38, te Amsterdam. Kom ook langs en geef Thubten Wangchen een warm welkom!

Thubten Wangchen, geboren in 1954 in Tibet, is oprichter en directeur van de Casa del Tibet, een culturele boeddhistische instelling in Barcelona, Spanje. Thubten Wangchen werd in 2016 verkozen tot lid van het Tibetaanse parlement in ballingschap waarbij hij de Tibetanen in Europa vertegenwoordigt. Hij is nauw betrokken bij de Spaanse rechtszaak tegen   voormalige Chinese leiders voor het plegen van culturele genocide en misdrijven tegen de menselijkheid in Tibet. (zie voor meer informatie: https://tibet.net/2019/08/the-tibet-case-in-spains-constitutional-court/).

Details

Date 22 September 2019 Time 10:30 - Costs geen

Location

Garage Notweg Notweg 38 Amsterdam

Organisation

International Campaign for Tibet Phone 020-3308265 Website
Share this